Ons werk

Onze kracht is het realiseren van digitale producten van concept tot en met feilloze uitvoering. Wij benaderen techniek vanuit design en bedenken volgens een stappenplan doelgerichte oplossingen voor soms complexe uitdagingen. Laat je inspireren hoe wij jouw verhaal kunnen overbrengen door goed gevulde pixels.

Webdesign en development met een zeer gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt Wordpress content management systeem en een moderne look-and-feel voor de responsive front-end. Dit zijn veel Engelse termen, maar deze leggen we graag uit onder het genot van een Latte Macchiato (koffie verkeerd dus).

Ontwikkeling van een afgeschermd online systeem voor specifieke doelgroepen, zoals een intranet, bestelsysteem, webshop, E-learning platform of portaal met login voor je klanten, leden of medewerkers. Op maat gemaakt en volledig modulair, zodat het platform kan meegroeien met je nieuwe inzichten en wensen in de toekomst.

Big data overzichtelijk gevisualiseerd? Wij begrijpen complexe data en helpen met de vertaling naar het inzichtelijk maken van de onderliggende verhalen. En wij verzorgen een strak uitziende presentatie van de data, bijvoorkeur tof gevisualiseerd met animaties en visuele effecten.

Wil je enkele cases zien?

onze skills

Tool: WordPress

WordPress

Ons favoriete CMS en degene waar een enorm deel van het internet op draait. Iedereen kan snel leren om dit CMS te gebruiken om jouw website mee te beheren.

Tool: GSAP

GSAP

Door een tijdelement toe te voegen aan onze interfaces, door middel van animatie en interactie worden bezoekers meegenomen in jouw informatie.

Tool: Vue.js

Vue.js

Nuxt.js is een geweldige tool om een moderne en high-end voorkant van jouw website te bouwen. Aan de achterkant kan ieder CMS gebruikt worden, zoals onze favoriet WordPress.

Tool: Figma

Figma

Voor het ontwerpen van wireframes, interfaces en het maken van prototypes kiezen wij voor Figma. Deze tool biedt alles wat een moderne webdesigner nodig heeft.

Tool: Adobe design

Adobe design

Dit vertrouwde pakket blijft optimaal voor doen van beeldbewerking, het ontwerpen van typografie, drukwerk, iconen en logo’s.

Tool: Affinity Designer

Affinity Designer

Waar Adobe soms moeite heeft om écht te innoveren, vindt Affinity een plek. Hier houden wij daarom onze ogen voor open.