Website ontwerp & ontwikkeling

Bij Studio Alloy ontwikkelen wij al meer dan tien jaar websites in elke vorm en maat, met een passend design en met een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) in WordPress.

Het bouwen van een nieuwe website begint met een goed gesprek. Een wederzijdse kennismaking, waarin wij samen mogelijkheden bedenken en we jou graag inspireren met aansprekende voorbeelden die voor jouw organisatie relevant zijn. Wij vertellen je graag over modern webdesign en development, de ins en outs en hoe wij je kunnen helpen om jouw publiek te bereiken.

Hepatitisinfo.nl

Onafhankelijke bron van informatie over hepatitis

Voor Stichting Hepatitis Informatie ontwikkelde wij de website Hepatitisinfo.nl, een openbare site met betrouwbare en actuele informatie over hepatitis en andere leveraandoeningen. De website bevat een eenvoudig doorzoekbare kennisbank met uitgebreide informatie over het ziektebeeld. Er is informatie te vinden over vaccinatie, preventie, bewustwording, screening, wijze van transmissie, indicaties en bijwerkingen van geneesmiddelen, richtlijnen, projecten en lopende studies in Nederland waar patiënten nog geïncludeerd kunnen worden.

Profile undefined

Het Parlement van de Dingen

Platform voor verhalen en initiatieven

Studio Alloy heeft nauwe banden met de kunstwereld in Amsterdam. Een stel creative disruptive thinkers heeft het initiatief opgezet “The Parliament of Things” en zoekt de spanning op tussen cultuur en natuur en de merkwaardige verhoudingen die dit kan opleveren. Zij doen speculatief onderzoek naar de emancipatie van dieren, planten en dingen. De website biedt een platform voor verschillende verhalen, bijeenkomsten en initiatieven. Enjoy theparliamentofthings.org

Profile undefined

Stedelijk Gymnasium Haarlem

Website voor ouders, docenten en leerlingen

Het Stedelijk Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium, gevestigd in de oude binnenstad van Haarlem. Naast dat Studio Alloy de website heeft gerealiseerd, zijn wij actief betrokken bij het onderhoud van de website en ondersteunen wij de medewerkers met regelmatige updates en uitbreidingen. Wij hebben een slim registratieformulier ontwikkeld en de roostermaker publiceert zelfstandig de roosters direct via een koppeling op de website online.

Profile undefined

Spaarnesant pakt aan

Campagne website over het lerarentekort

Het lerarentekort wordt steeds nijpender. De komende jaren zijn er duizenden vacatures in het basisonderwijs. In Haarlem zijn er ook grote tekorten. Onze opdrachtgever Spaarnesant, waar 26 schoollocaties in de regio Haarlem onder vallen, zet alle zeilen bij om de gevolgen tot een minimum te beperken. Studio Alloy hielp Spaarnesant met een campagne website, primair bedoeld voor ouders van de leerlingen, om ze te informeren. Verschillende mensen van Spaarnesant vertellen hun verhaal en hoe zij hun bijdrage leveren om het lerarentekort zo weinig mogelijk in de weg te laten staan.

Profile undefined

Aan Tafel

Schuif eens aan tafel bij een onbekende

Theatermaker Annemarie de Bruijn maakte samen met filmmaker Jasper Masthoff en decorontwerper Reier Pos een multimediaal diner over eten en de grappige, mooie, ontroerende of belangrijke herinneringen die daaraan vastzitten. Deze voorstelling was van november 2018 tot en met februari 2019 te zien in Amsterdam en omstreken. Studio Alloy maakte de website met soms emotionele verhalen en herinneringen aan eten, gevoel van thuis en vroeger. Het online platform biedt tevens de mogelijkheid om eigen verhalen te delen via de website aantafelonline.nl

Profile undefined

Wil je meer weten?

Stuur ons een mail

[email protected]

Of bel

06 10 11 41 79

Wij ontzorgen

Elke website is op maat gemaakt en volledig modulair, zodat de website kan meegroeien met nieuwe inzichten en wensen in de toekomst. Zodat jij je kan focussen op je eigen werk en wij jou ontzorgen op het gebied van de online communicatie.

Het gebeurt ook regelmatig dat ons wordt gevraagd om een bestaande website over te nemen. Of support te leveren voor het beheer en updaten van alleen de content binnen de bestaande website. Dat is geen enkel punt. We maken graag kennis met je en kijken met jouw website mee om een passend voorstel te doen. Bovendien kunnen wij al snel signaleren of de website goed is gebouwd en hoe we die, uiteraard met je toestemming, kunnen verbeteren.

Ontwikkeling van een afgeschermd online systeem voor specifieke doelgroepen, zoals een intranet, bestelsysteem, webshop, E-learning platform of portaal met login voor je klanten, leden of medewerkers. Op maat gemaakt en volledig modulair, zodat het platform kan meegroeien met je nieuwe inzichten en wensen in de toekomst.

Big data overzichtelijk gevisualiseerd? Wij begrijpen complexe data en helpen met de vertaling naar het inzichtelijk maken van de onderliggende verhalen. En wij verzorgen een strak uitziende presentatie van de data, bijvoorkeur tof gevisualiseerd met animaties en visuele effecten.