Online platform & applicatie

Studio Alloy bouwt naast informatie of marketing websites ook meer complexe websites en online platforms voor een specifiek doeleinde. Denk bijvoorbeeld aan een website met een inlogsysteem voor jouw klanten. Dat kan een intranet zijn of een website met paywall voor jouw producten, evenementen en diensten, een reserveringssysteem of een portal met afgeschermde informatie voor een specifieke doelgroep.

Zodra jouw doelgroep inlogt op het systeem, moet het gevoel passen bij jouw type organisatie. Doorgaans dicteren systemen hoe jouw bezoekers zich moeten gedragen. Wij bedenken samen met jou en mogelijk zelfs met jouw bezoekers de ideale manier voor het werken en leren omgaan met het systeem. Laat het systeem werken vòòr je werken in plaats van tegen, is onze filosofie. Zo bespaar je tijd, wordt de efficiency of omzet vergroot en bouw je ondertussen aan een intensieve relatie met je doelgroep.

Spaarnesant Academie

Learning and Development website

Voor onderwijsinstelling Stichting Spaarnesant ontwikkelde Studio Alloy de website Spaarnesant Academie, een online omgeving voor Learning and Development binnen de organisatie. Via deze website kunnen de ruim 800 medewerkers inloggen en met hun eigen profiel zich opgeven voor de beschikbare cursussen, opleidingen en trainingen. Bovendien kunnen medewerkers via deze website online webinars volgen met korte trainingen over diverse onderwerpen.

Profile undefined

Animal Health Support

Dierenartsen portaal

Boehringer Ingelheim is een farmaceutisch bedrijf met wereldwijd een grote tak voor diergeneesmiddelen: Boehringer Ingelheim Animal Health. Studio Alloy ontwikkelde voor de Belgische organisatie het platform Animal Health Support, een afgeschermde website speciaal voor dierenartsen uit België en Luxemburg. Dierenartsen kunnen met hun persoonlijke account onder meer productinformatie raadplegen, online webinars volgen en nuttige informatie opzoeken en downloaden voor hun praktijk.

Profile undefined

Joint Academy MicroPort

Medisch platform voor artsen

Voor het medisch bedrijf MicroPort Orthopedics ontwikkelden wij het platform Joint Academy MicroPort – JAM, speciaal voor medewerkers, distributeurs en artsen. Zij kunnen via het afgeschermde gedeelte van dit extranet onder andere webinars volgen, zich registreren voor besloten events, event materialen bestellen en via een uitgebreide online library productinformatie, medische journals en publicaties opzoeken, raadplegen en downloaden.

Profile undefined

Hero of Humanity

Online game voor het Rode Kruis

Een online spel kunnen wij ook in een web-omgeving ontwikkelen. Dat deed Studio Alloy voor het Rode Kruis met een online game waarbij de spelers kunnen inloggen met hun mobiele telefoon dat als stemkastje wordt gebruikt. Jongeren krijgen gedurende het spel video’s te zien van alledaagse herkenbare situaties. Op een gegeven moment worden ze geconfronteerd met situaties waarin een keuze gemaakt moet worden: zou je helpen of niet? Via hun eigen mobiele telefoon brengen zij hun stem uit om antwoord te geven. Afhankelijk van de meerderheid van de stemmen wordt een vervolg video gestart totdat alle fragmenten met vragen doorlopen zijn en bij afloop direct de resultaten worden gepubliceerd.

Profile undefined

Wil je ook aan de slag?

Stuur ons een mail

[email protected]

Of bel

06 10 11 41 79

Wij ontzorgen

Elke website is op maat gemaakt en volledig modulair, zodat de website kan meegroeien met nieuwe inzichten en wensen in de toekomst. Zodat jij je kan focussen op je eigen werk en wij jou ontzorgen op het gebied van de online communicatie.

Het gebeurt ook regelmatig dat ons wordt gevraagd om een bestaande website over te nemen. Of support te leveren voor het beheer en updaten van alleen de content binnen de bestaande website. Dat is geen enkel punt. We maken graag kennis met je en kijken met jouw website mee om een passend voorstel te doen. Bovendien kunnen wij al snel signaleren of de website goed is gebouwd en hoe we die, uiteraard met je toestemming, kunnen verbeteren.

Webdesign en development met een zeer gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt Wordpress content management systeem en een moderne look-and-feel voor de responsive front-end. Dit zijn veel Engelse termen, maar deze leggen we graag uit onder het genot van een Latte Macchiato (koffie verkeerd dus).

Big data overzichtelijk gevisualiseerd? Wij begrijpen complexe data en helpen met de vertaling naar het inzichtelijk maken van de onderliggende verhalen. En wij verzorgen een strak uitziende presentatie van de data, bijvoorkeur tof gevisualiseerd met animaties en visuele effecten.