Data- visualisatie & analyse

Big data is al jarenlang een buzz-woord. Niet alleen de grote tech-bedrijven vergaren big data. Mogelijk heb jij ook veel data verzameld waar veel over te vertellen is. Of het nu om een jaarverslag gaat, een uitdraai van je ERP-systeem of om een eindeloze tabel met bedrijfsprocessen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, zo luidt de uitspraak. Mits, op de juiste manier gevisualiseerd. Daar kan Studio Alloy uitstekend bij helpen.

Wij begrijpen complexe data en helpen met de vertaling naar het inzichtelijk maken van de onderliggende verhalen. En wij verzorgen een strak uitziende presentatie van de data, bijvoorkeur tof gevisualiseerd met een infographic, animaties en visuele effecten op jouw website of campagne website, waarbij wij je uiteraard ook weer kunnen helpen.

Van Zwart naar Groen

Web-applicatie over energieverbruik

De app ‘Van zwart naar groen’ is een tool waarmee de gebruiker een overzicht krijgt van de Nederlandse energieproductie. Vervolgens kunnen bezoekers met de app energiecentrales met niet-hernieuwbare brandstof deactiveren en de resultaten aan CO2 uitstoot te zien. Het andere resultaat van het deactiveren is natuurlijk dat de hoeveelheid opgewekte energie ook daalt. Om deze verminderde opwekking op te vangen kunnen er windmolens, zonnepanelen of misschien wel een andere effectievere oplossing bijgeplaatst worden. Door dit te doen kan het de gebruiker duidelijk worden hoeveel er moet veranderen om een duurzamere energieproductie te bewerkstelligen.

 

Profile undefined

Spaarnesant

Jaarverslag in Beeld

Een jaarverslag, hoe goed opgemaakt of geschreven ook, blijft een flinke klus om door te spitten. Om geïnteresseerden te helpen met het verwerken van de belangrijkste gegevens hebben we met Stichting Spaarnesant een visuele poster gemaakt. Deze poster is een mooi praatstuk en geeft een goed beeld van de ontwikkelingen van de stichting door de tijd. De belangrijkste data is op overzichtelijk en speelse wijze gevisualiseerd en laat in een oogopslag zien wat de ontwikkelingen zijn geweest gedurende het jaar en afgezet tegen voorgaande jaren.    

 

Profile undefined

Benieuwd hoe wij jouw data kunnen visualiseren?

Stuur ons een mail

[email protected]

Of bel

06 10 11 41 79

Online of print?

Het kan ook zijn dat je naast een online presentatie nog een geprinte versie van het verslag moet uitbrengen of boekje wilt uitgeven. Wij kunnen je ook helpen met het ontwerpen en opmaken van hardcopy materiaal en verzorgen van het drukwerk.

Webdesign en development met een zeer gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt Wordpress content management systeem en een moderne look-and-feel voor de responsive front-end. Dit zijn veel Engelse termen, maar deze leggen we graag uit onder het genot van een Latte Macchiato (koffie verkeerd dus).

Ontwikkeling van een afgeschermd online systeem voor specifieke doelgroepen, zoals een intranet, bestelsysteem, webshop, E-learning platform of portaal met login voor je klanten, leden of medewerkers. Op maat gemaakt en volledig modulair, zodat het platform kan meegroeien met je nieuwe inzichten en wensen in de toekomst.